اختصاص 40 میلیارد تومان برای توانمندسازی جوامع محلی استان البرز/آسیب مناطق بحرانی و سیل خیز رفع میشود
مدیرکل اداره منابع طبیعی و آبخیزداری استان البرز گفت: 40 میلیارد تومان برای فعالیتهای منابع طبیعی با محوریت آبخیزداری و توانمندسازی جوامع محلی در مناطق بحرانی و سیل خیز استان البرز در نظر گرفته شد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اداره کل
منابع طبیعی و آبخیزداری البرز؛ حامد فرضی امروز در گفتوگو با خبرنگار گروه اجتماعی خبرگزاری فارس در کرج، گفت: استان البرز به عنوان تنها ادارهای که توانسته است به تعهدات خود زودتر از زمانبندیهای تعیین شده عمل کرده و در این زمینه پیشگام باشد، تلاش میکند فعالیتهای حیطه کاهش خطرات سیل و فرسایش خاک را به صورت ویژه گسترش دهد.
وی افزود: خوشبختانه در این راستا اعتبار 40 میلیارد تومان برای فعالیتهای منابع طبیعی با محوریت آبخیزداری و توانمندسازی جوامع محلی در مناطق بحرانی و سیل خیز استان در نظر گرفته شد.
مدیرکل منابع طبیعی استان البرز با بیان اینکه سعی داریم منابع آبی مطمئنی برای توسعه بخش کشاروزی، آب شرب و صنعت فراهم کنیم اظهار کرد: همه این موارد نیازمند برنامههای سازمان یافته دارد تا بتوان با کمترین مخاطرات و آسیب به محیط زیست به انجام برسد.
فرضی یکی از دغدغههای اصلی منابع طبیعی را در حوزه تأمین آب شرب دانست و گفت: این بخش از استان البرز تمام توان خود را به کار گرفته است تا با تمام ظرفیتهای خود و همراهی و هماهنگی استانداری و سایر ادارات، همچنین بهرهگیری از ظرفیت سازمان جنگلها و آبخیزداری کشوراعتبارات خوبی را کسب نماید.
به گفته وی 18 میلیارد تومان، میزان اعتباری است که ما موفق شدهایم از سازمان آبخیزداری کشور اخذ کنیم و میزان 17 میلیارد تومان هم تعهدات استان است.
مدیرکل اداره منابع طبیعی استان البرز با بیان اینکه البته مبلغ پنج میلیارد تومان نیز به مشارکتهای مردمی تعلق دارد و در این میان 50 درصد از کل اعتبارات محقق شده است بیان کرد: حفاظت از مناطع طبیعی، جنگل، مرتع و بیابان در برنامههای صرف بودجه مذکور گنجانده شده است تا ثمرات آن بتواند به مردم کمک شایان کند.
فرضی ادامه داد: سد طالقان منطقهای استراتیژیک است که عمده ترین پروژهها را معطوف آن منطقه کردهایم و تأمین آب شرب استان البرز، قزوین و تهران بزرگ توسط این سد انجام می شود لذا باید تمام دقت خود را در انجام پروژه های این منطقه به کار گیریم.
وی اضافه کرد: فرسایش خاک استان البرز زیاد است و به عبارتی میتوان گفت بیش از 13 و نیم تن در هکتار فرسایش خاک این استان است که باید کنترل شده و به حداقل برسد و البته این موضوع در تمام حوزههای آبخیزداری در حال انجام است.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان البرز تأکید کرد: متأسفانه حریق در مراتع استان البرز با همه ظرفیتهایی که در سال 97 به کار گرفتهایم و اطلاعرسانی انجام شده، از حیث تعدد حادثه افزایش پیدا کرده است.
فرضی در پایان خاطرنشان کرد: بیش از 25 هزار همیار طبیعت در استان البرز وجود دارد که برای فرهنگسازی در حفظ منابع طبیعی بسیار موفق عمل کردهاند.
ارسال به دوست