جوامع محلی توانمند مهم ترین محور توسعه می باشند، زیرا آنان مشکلات و نیازهای منطقه را بهتر از دیگران شناخته و همراهی دانش بومی آنان با دانش نوین بهترین راهکار برای مدیریت و رفع مشکلات عرصه های منابع طبیعی خواهد بود.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان البرز؛ در بیست و سوم آبانماه سالجاری؛ در راستای طرح توانمندسازی جوامع محلی جلسه ای با حضور سرپرست و پرسنل اداره منابع طبیعی اشتهارد، تسهیلگران، دهیار و اعضای شورای اسلامی و جوامع بومی و محلی روستای قره ترپاق در محل دهیاری این روستا تشکیل گردید.
نعمائی؛ سرپرست منابع طبیعی شهرستان اشتهارد گفت: توسعه فعالیت های کارآفرینی و توانمند سازی در مناطق روستایی باید بر اساس ظرفیت ها و پتانسیل های موجود در روستا صورت گیرد تا منجر به موفقیت گردد و از هدررفت سرمایه و زمان جلوگیری شود.
این مسئول خاطرنشان کرد: روستای قره ترپاق از لحاظ محیطی و جمعیتی پتانسیل بالایی دارد و امید است که با اجرای پروژه توانمند سازی جوامع محلی در این روستا بتوان گام مهمی در بهبود و توسعه زندگی ساکنین این منطقه برداشت.
بر اساس این گزارش، در این جلسه که از ساعت ۲۰ شامگاه شروع و تا نیمه شب ادامه داشت؛ حسین نعمائی سرپرست منابع طبیعی اشتهارد، کارشناسان و تسهیلگران طرح توانمند سازی ضمن استماع مسائل و مشکلات روستائیان و پاسخگویی به موضوعات مطروحه، به معرفی پروژه های در دست اجرا و لزوم و اهمیت اجرای آن ها در سطح روستا و نیز تأثیر انجام پروژه های آبخیزداری در بهبود سطح زندگی ساکنین پرداخت و بر نقش پررنگ مشارکت روستائیان در این منطقه تأکید نمود.
این گزارش می افزاید: تسهیلگران طرح توانمندسازی جوامع محلی، آقایان سید رضا اسحاقی و فرامرز اشرفی نیز در این نشست ضمن بیان تعریف و اهداف طرح مذکور، آمادگی خود را جهت حضور در روستاها بنابر اعلام مکان و زمان مورد درخواست از سوی جوامع محلی اعلام نمودند.
ارسال به دوست