دومین کارگاه آموزشی مراحل کاشت، داشت، برداشت و نیز بازار فروش گل محمدی و زعفران در شهرستان اشتهارد برگزار شد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان البرز، در هجدهم اردیبهشت ماه سالجاری و به همت منابع طبیعی اشتهارد، در راستای پروژه توانمندسازی جوامع محلی از محل اعتبارات صندوق توسعه ملی، ششمین دوره آموزشی این کلاس ها و دومین دوره آموزشی کشت گل محمدی و زعفران، در جهت پیشبرد اهداف این طرح و افزایش سطح آگاهی ساکنین حوزه های آبخیز و جوامع محلی در محل کانون ندای مهدی (عج) این شهرستان برگزار گردید.
در این دوره آموزشی، جمعی از علاقهمندان با چگونگی مراحل کاشت، داشت و برداشت گل محمدی و زعفران و نیز بازارهای فروش این محصول آشنا شدند و پس از اتمام کلاس بحث و تبادل نظر بین فراگیران و مربی انجام و به پرسش های فراگیران پاسخ داده شد.
دکتر دهقان عضو هیئت علمی پژوهشکده گیاهان داروئی جهاد دانشگاهی و مدرس این دوره، با اشاره به استعداد شهرستان اشتهارد در زمینه تولید و پرورش این محصول، عنوان کرد: در شرایط کنونی چند کشتی بودن این گونه ها بهتر از تک کشتی بودن آنها جواب می دهد و بهتر است که همزمان چند گونه گیاهان دارویی با هم کاشته شوند.
وی سپس عنوان کرد: با توجه به اقلیم خاص شهرستان اشتهارد، کیفیت زعفران از لحاظ رنگ، طعم و عطر در این شهرستان بسیار بالا خواهد بود.
نعمایی، رئیس منابع طبیعی اشتهارد ضمن تاکید بر ادامه برگزاری این کلاس ها تا حصول نتیجه عالی و رضایتبخش گفت: با برگزاری این دورهها سعی خواهیم شد با فراهم آمدن شرایط لازم جهت اشتغالزایی و ایجاد معیشت جایگزین در سطح روستاها گامی بسوی رونق تولید اقتصادی در بخش کشاورزی و منابع طبیعی و توانمندسازی جوامع محلی و تشکلها برداریم.
این گزارش در پایان می افزاید ؛ کلیه شرکت کنندگان این کلاس عضو همیاران طبیعت مروج افتخاری گردیدند.
ارسال به دوست