معاون فنی اداره کل منابع طبیعی استان البرز و هیئت همراه از مرتع دایلر شهرستان اشتهارد بازدید نمود.
استفاده از روش هاي علمي کشت گیاهان در مراتع مناطق گرم وخشک و کم باران مي تواند يکي از راه هاي جلوگيري از بروز بحران در مراتع می باشد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری البرز؛ معاون فنی استان، در معیت رئیس و معاون منابع طبیعی اشتهارد از پروژه 50 هکتاری مرتع دایلر این شهرستان بازدید نمودند.
در این بازدید، مهندس فتحی؛ معاون فنی اداره کل منابع طبیعی استان ضمن ابراز خرسندی از روند اجرایی این پروژه، با اشاره به کم آبي و شوري خاک و آب منطقه گفت: استفاده از روش هاي علمي کشت گیاهان در مراتع مناطق گرم وخشک و کم باران مي تواند يکي از راه هاي جلوگيري از بروز بحران در مراتع باشد.
فتحی ادامه داد: استفاده از روش های سنتی و بکارگیری دانش بومی و تجربیات جوامع محلی و در برخی موارد تلفیق این روش ها با شیوه های نوین همزمان با ارائه خدمات آموزشی مرتبط با شرایط هر منطقه به ساکنین و جوامع بومی و محلی با نظارت و حضور تیم کارشناسی منجر به پیشرفت پروژه و بهبود شرایط گیاهی و مرتعی در منطقه می گردد.
حسین نعمائی، رئیس منابع طبیعی اشتهارد نیز بر اجرای طرح های مرتعداری، توجه به حقوق مرتعداران و همچنین بر لزوم پایش اجرای طرح های آبخوانداری و نتایج آن تأکید کرد. نعمایی، با اشاره به مزایا و آثار اجرای طرح های مرتعداری اظهار داشت: این مرتع به مدت 4 سال در قرق بوده که نتایج رضایتبخش آن را در جهت بهبود وضع قابل مشاهده و ملموس است.
وی افزود: این شهرستان دارای 40 سامان عرفی را می باشد که تاکنون 10سامان عرفی تحت پوشش طرح مرتعداری قرار گرفته است.
ارسال به دوست