استاندار البرز: مردم از اجرای پروژه‌های آبخیزداری رضایت دارند

تاریخ انتشار : 1398/05/30 - ساعت انتشار: ١٤:١٥ - گروه خبری : اخبار قدیمی

استاندار البرز گفت: مردم مناطق مختلف استان از اجرای عملیات آبخیزداری در سال پیش رضایتمندی دارند و با توجه به اثربخشی این پروژه‌ها خواستار افزایش اعتبارات این بخش و گسترش اجرای آنها در سال جاری هستند.

 

استاندار البرز گفت: مردم مناطق مختلف استان از اجرای عملیات آبخیزداری در سال پیش رضایت دارند و خواستار افزایش اعتبارات این بخش و اجرای این پروژه‌ها هستند.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان جنگل‌ها، مراتع و آبخیزداری کشور، عزیز الله شهبازی در دیدار با معاون وزیر جهاد کشاورزی و رئیس سازمان جنگل‌ها، مراتع و آبخیزداری کشور اظهار داشت: فعالان حفاظت از عرصه‌های منابع‌طبیعی با عشق پایدار به طبیعت به وظایف خود عمل می کنند و شغلی حساس دارند.
وی همچنین مدیریت صحیح در حوزه مرتعداری و انجام دقیق پروژه‌های آبخیزداری البرز را در کاهش خسارات جانی و مالی ناشی از سیل و سیلاب‌های فصلی بسیار موثر دانست و گفت: علیرغم اینکه استان البرز در فروردین ماه امسال، رتبه چهارم کشوری را از نظر حجم بارش‌ها داشت ولی بخاطر اجرای خوب و مناسب عملیات آبخیزداری و کنترل سیلاب و پیشگیری از وقوع آن، بحمدالله هیچ گونه خسارتی را شاهد نبودیم.

استاندار البرز با اشاره به تفاهم‌نامه‌‌ای که استانداری البرز با سازمان جنگل‌ها، مراتع و آبخیزداری کشور و اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان منعقد کرده است، گفت: ۴۳ میلیارد تومان اعتبار از محل صندوق توسعه ملی و ۳۷ میلیارد تومان از محل اعتبارات استانی برای اجرای طرح‌های آبخیزداری، جنگل‌کاری و بیابان‌زدایی البرز اختصاص یافته است و امیدوارم با توجه به اهمیت موضوع، این اعتبارات افزایش یابد.
در این دیدار، رئیس سازمان جنگل‌ها، مراتع و آبخیزداری کشور با اشاره به تفاهم‌نامه استانداری البرز و سازمان جنگل‌ها و نیز اختصاص بودجه مناسب جهت انجام عملیات آبخیزداری در سال 98 این استان گفت: برای سال جاری در 22 حوزه آبخیز استان البرز، عملیات مختلف آبخیزداری و عموما مکانیکی با اولویت کنترل سیلاب و فرسایش در نظر گرفته شده و عملیات اجرایی هم آغاز شده است.
آقایی با تاکید بر نقش مردم در تصمیم‌گیری اجرای پروژه‌های منابع‌طبیعی و انجام عملیات بیولوژیک آبخیزداری از جمله کپه‌کاری، بذرپاشی و نهالکاری افزود: ما معتقدیم هیچ راهی بهتر و اثربخش‌تر از مشارکت‌دهی خود مردم در اجرای وظایفمان وجود ندارد و مردم، خودشان بهترین مجری و ناظر هستند و مردم باید در تصمیم‌سازی، تصمیم‌گیری و اجرای پروژه‌ها حضور قوی داشته باشند.
وی همچنین به آماده سازی بستر مشارکت مردمی در حفاظت و توسعه عرصه های منابع طبیعی اشاره کرد و از بند ب ماده 29 قانون احکام دائمی برنامه‌های توسعه به عنوان تبلور مشارکت دهی مردم در مدیریت و توسعه عرصه‌های منابع طبیعی نام برد.

  

 

نسخه چاپی

ارسال به دوست

 


خروج