اعلام آمادگي فرمانداري طالقان بامشاركت همه دستگاهها و مشاركت مردم در طرح توانمند سازي تشكلها و جوامع محلي در جهت ايجاد هماهنگي

تاریخ انتشار : 1398/07/04 - ساعت انتشار: ١٢:٠٦ - گروه خبری : اخبار قدیمی

در دومين جلسه طرح توانمند سازي جوامع محلي و تشكلها درروز پنج شنبه مورخ چهارم مهرماه ،با بيان نمونه هاي موفق اقدامات مشاركتي استانهاي ديگر جهت رسيدن به توسعه پايدار از سوي جزي، مديركل حفاظت خاك و آبخيزداري سازمان ، فرمانداري طالقان، مشاركت همه دستگاهها و مردم را در طرح توانمند سازي تشكلها و جوامع محلي در جهت ايجاد هماهنگي اعلام كرد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان البرز؛ در روز پنجشنبه چهارم مهرماه سال جاری، با حضور فرماندار، بخشداران، مدیرکل دفتر حفاظت خاک و آبخیزداری سازمان جنگل‌ها، مراتع و آبخیزداری کشور، رییس اداره آموزش، ترویج و مشارکت های مردمی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان، روسا و کارشناسان دستگاه های اجرایی شهرستان، شوراهای اسلامی، دهیاری ها و جوامع محلی دومین جلسه طرح توانمندسازی جوامع محلی و تشکل ها در محل سالن جلسات فرمانداری شهرستان برگزار گردید.

مهندس جهانی فرماندار و رییس طرح مدیریت جامع حوزه آبخیز شهرستان طالقان ضمن خیر مقدم به حاضرین، کلیاتی را از اهمیت طرح توانمندسازی جوامع محلی و اقدام مشارکتی با حضور جوامع محلی در طرحهای توسعه ای بیان نمودند.

ایشان بر مشارکت همه دستگاه‌ها و مشارکت مردم در طرح توانمندسازی جوامع محلی و تشکل ها تاکید و آمادگی فرمانداری شهرستان را جهت ایجاد هماهنگی اعلام نمودند.

دکتر جزی، مدیرکل دفتر حفاظت خاک و آبخیزداری سازمان جنگل ها، مراتع و آبخیزداری کشور با اشاره به تخریب های انسانی وارد شده به منابع طبیعی کشور، آثار و پیامد آنرا سیلاب، فرونشست، کاهش سطح آبهای زیر زمینی، فرسایش خاک و... عنوان و بر لزوم مشارکت مردم در حفظ این منابع ارزشمند تاکید نمودند.

ایشان با تأکید بر لزوم آموزش و توانمندسازی جوامع محلی، وظایف تسهیلگران طرح را تشریح نمودند و اظهار داشتند تسهیلگران می بایست در سطح روستاها حضور یابند و از نزدیک با عموم مردم تعامل داشته باشند.

مهندس کمال شایگانی، رییس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان با قرائت بیانات مقام معظم رهبری درخصوص اهمیت حفاظت از منابع طبیعی کشور، گزارشی از اقدامات انجام شده در شهرستان طالقان در راستای طرح توانمندسازی جوامع محلی و تشکل ها از محل صندوق توسعه ملی را ارائه نمودند.

بر اساس این گزارش، پس از تشریح راهکارهای حفظ و صیانت از منابع طبیعی با استفاده از دانش بومی و تعامل مشارکتی با مردم، همچنین ارائه نمونه های موفق اقدامات مشارکتی استان های دیگر جهت رسیدن به توسعه پایدار توسط دکتر هوشنگ جزی؛ جلسه بصورت بحث و تبادل نظر بین حاضرین ادامه یافت.

 

نسخه چاپی

ارسال به دوست

 


خروج