کارگاه آموزشی آشنایی، پیشگیری و روش‌های کنترل آفات و بیماری های جنگلی و مرتعی شهرستان طالقان برگزار شد

تاریخ انتشار : 1398/11/21 - ساعت انتشار: ١٣:٥٩ - گروه خبری : اخبار قدیمی

موثرترین روش مبارزه با آفات و امراض، مبارزه بیولوژیک و مکانیکی و پیشگیری از ظهور کانونهای بحرانی آفات می باشد

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان البرز در روز پنجشنبه مورخ هفدهم بهمن ماه سال جاری، به منظور ارتقای سطح دانش عمومی و آشنایی هرچه بیشتر با شیوه های عملی و کاربردی مواجهه با مهمترین آفات و بیماریهای عرصه های منابع طبیعی ، کارگاه آموزشی آشنایی، پیشگیری و کنترل آفات و بیماریهای مهم جنگلی و مرتعی در سالن جلسات اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان البرز، با حضور شوراهای اسلامی، دهیاران و جوامع محلی شهرستان طالقان برگزار گردید. 

بهمرام بهرامی، گیاه پزشک اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان البرز که تدریس کارگاه آموزشی را بر عهده داشت با اشاره به مناطق بحرانی، کانون آفات و بیماریهای استان البرز و شهرستان طالقان، همچنین اشاره به آفاتی نظیر دارواش، سیم، شته و جوندگان نظیر موش و خرگوش، به تشریح روش های شناخت، کنترل و مبارزه با آنها پرداختند.

وی تأکید کرد؛ در این حوزه آموزش بسیار اهمیت داشته تا با آشنایی و پیشگیری بصورت همزمان در اراضی ملی و اراضی اشخاص  از طغیان آفات و بروز خسارت های گسترده جلوگیری نماییم. 

در این کارگاه آموزشی تاکید گردید، با ترویج استفاده از روش های مبارزه بیولوژیکی به تعادل در  طبیعت کمک کنیم ، وی همچنین گفت: در صورت مبارزه های غیر صحیح با حذف گونه هایی نظیر جغد و ..... سبب طغیان جوندگان که زاد و ولد سریعی نیز دارند در سطح وسیع می شویم.

بر اساس این گزارش، کارگاه آموزشی مذکور در مدت ۴ ساعت بصورت پرسش و پاسخ بین حاضرین و مدرس دوره ادامه یافت و پس از آن با حضور رییس اداره مرتع و جانشین فرمانده یگان حفاظت اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان البرز، جلسه با پاسخگویی به سوالات حوزه مرتع حاضرین ادامه یافت.

 

 

نسخه چاپی

ارسال به دوست

 


خروج