طرح نیکوکاری با رویکرد توسعه منابع طبیعی
جلسه ستاد طرح کاروان نیکوکاری با رویکرد اجتماع محور در راستای حفظ، احیاء و توسعه منابع طبیعی با موضوع نیکوکاری و یاری رسانی به روستاها در قالب طرح های منابع طبیعی با حضور اعضاء، مسئولین منابع طبیعی، هلال احمر و اعضای شورا و دهیار روستای سیجان در محل سالن جلسات این اداره کل تشکیل گردید.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری البرز، جلسه ستاد طرح کاروان نیکوکاری با رویکرد اجتماع محور در راستای حفظ، احیاء و توسعه منابع طبیعی با موضوع نیکوکاری و یاری رسانی به روستاها در قالب طرح های منابع طبیعی با حضور اعضاء، مسئولین منابع طبیعی، هلال احمر و اعضای شورا و دهیار روستای سیجان در محل سالن جلسات این اداره کل تشکیل گردید.
در ابتدای این جلسه مهدی فتحی؛ معاون فنی اداره کل منابع طبیعی استان، ضمن تقدیر و تشکر از حضور اعضاء در جلسه و گرامیداشت روز جهانی خاک اظهار داشت: بسیاری از عوامل استانی در کنار عوامل اقلیمی باعث تخریب و تضعیف توان تجدید حیات منابع طبیعی شده اند.
فتحی افزود: دستیابی به مدیریت پایدار این منابع از طریق نقش آفرینی و مشارکت مؤثر تمامی دست اندرکاران از جمله بخش های دولتی، غیر دولتی، اجتماعت محلی و بخش خصوصی امکان پذیر می باشد.
او اظهار داشت: همگرایی و هم افزایی با بخش های درون و برون سازمانی برای حفظ، احیاء، توسعه و بهره برداری پایدار منابع طبیعی از راهبردهای اساسی این اداره کل می باشد که در این طرح انعقاد تفاهم نامه با دستگاه های اجرایی از جمله با سازمان جوانان جمعیت هلال احمر در دستور کار قرار دارد.
فتحی گفت: در راستای همکاری های مشترک در نظر است در روستای سیجان به صورت پایلوت از ظرفیت کاروان نیکوکاری این اداره کل جهت تحقق اهداف توسعه پایدار منابع طبیعی بهره برداری و شیوه نامه اجرای طرح با رویکرد اجتماع محور تهیه و تدوین گریده گریده است.
فتحی بیان داشت: هدف از طرح کاروان نیکوکاری توسط منابع طبیعی ترویج فرهنگ منابع طبیعی در جوامع محلی و بهره برداران در راستای تقویت مشارکت مردم در حفظ، احیاء و توسعه منابع طبیعی و چگونگی کنترل و مهار عوامل تخریب منابع طبیعی است.
وی ادامه داد: محورها و موضوعات طرح در قالب ارتقای آگاهی ها و مهارت های آموزش و ترویج، مدیریت و اقدامات عملیات اجرایی آبخیزداری و آبخوانداری از قبیل: بیواوژیکی، مکانیکی، بیومکانیکی، مرتعداری، توسعه گیاهان دارویی، جنگلداری و جنگلکاری اقتصادی مشارکتی، مقابله با بیابانزایی و حفاظت و حمایت می باشد.
در ادامه؛ پس از تبادل نظر و بررسی، فتحی گفت: برگزاری اینگونه طرح ها موجب ترویج فرهنگ نیکوکاری توسط منابع طبیعی در روستاها می شود و شرایط حمایت از هم نوع در جامعه فراهم می آید.
ارسال به دوست