برگزاری کارگاه آموزشی استراتژی ارتباطات در شهر کرد

تاریخ انتشار : 1401/05/15 - ساعت انتشار: ١٣:٢٦ - گروه خبری : اخبار سازمان

کارگاه آموزشی- مشارکتی استراتژی ارتباطات و اطلاع رسانی برای حفاظت از منابع طبیعی با تاکید بر آفات و بیماری های جنگل های زاگرس روز چهارشنبه گذشته با مدرسی دکتر حسین بدری پور معاون اموربین الملل سازمان منابع طبیعی کشور در تالار معلم شهرستان شهرکرد برگزار شد.

به گزارش مرکز اطلاع رسانی سازمان منابع طبیعی – در این کارگاه آموزشی که توسط اداره آموزش و ترویج  و روابط عمومی اداره کل منابع طبیعی استان چهار محال و بختیاری برگزار شد، نمایندگان سازمان های مردم نهاد، اصحاب رسانه ، اساتید دانشگاه و دانشجویان حامی زاگرس، مدیران اداره کل حفاظت محیط زیست و منابع طبیعی و آبخیزداری استان، کارشناسان بخش تحقیقات، روسای ادارات منابع طبیعی شهرستان ها، روسای ادارات حفاظت و کارشناسان روابط عمومی و آموزش  وترویج از ستاد و استان حضور داشتند.
حسین بدری‌پور استاد و مدرس این کارگاه آموزشی ابتدا مباحث مربوط به ارتباطات و اطلاع‌رسانی موثر برای حفظ منابع طبیعی را ارائه کرد و سپس در خصوص تدوین برنامه اطلاع رسانی در خصوص آفات و بیماری ها در حوزه جنگل زاگرس خاطر نشان کرد: هر سازمانی برای دستیابی به اطلاع‌رسانی به  یک فعالیت دنباله‌دار نیاز دارد و در این راه مقوله ای همچون: هدف، مخاطب، پیام و کانال‌های انتقال پیام ممکن است تغییر کند اما نیاز سازمان برای حفظ ارتباط با رسانه‌ها و با افراد کلیدی جامعه همچنان باقی خواهد بود.
بدری پور گفت: در عصر حاضر با حجم زیادی از مطالب و اخبار در فضای مجازی مواجه هستیم که تشخیص صحت وسقم خبر نه تنها برای مخاطبین عام، بلکه مخاطبینی که تا حدودی اطلاعاتی در حطیه خبر منتشره دارند، بسیار دشوار نموده و آنان را دچار سردرگمی می نماید.
او در این زمینه به موضوع آفات برگ خوار و جوانه خوار بلوط زاگرس اشاره کرد که افراد مختلف اخبار و مطالبی تهیه و در فضای مجازی منتشر می کنند که نه تنها با واقعیت فاصله دارد بلکه باعث بی‌اعتمادی مخاطبین به سازمان منابع طبیعی شده و از سویی مانع انجام اقدامات مدیریتی که مبتنی بر دانش موجود در کشور است، نیز می‌شود.
بدری پور با بیان اینکه اطلاع‌رسانی موفق یک فرآیند  دنباله‌دار و مستمراست نه رویداد موردی اضافه کرد: اطلاع‌رسانی روند انتقال ایده‌ها و اطلاعات است و برای یک پروژه مردمی سازمان، اطلاع‌رسانی به معنی بازتاب ماهیت واقعی سازمان‌، مسائل درگیر در آن و موفقیت‌هایش برای جامعه است.
او ادامه داد: از همان زمانی که سازمان،  برنامه‌ریزی اهداف و فعالیت‌هایش را شروع می‌کند، باید برنامه‌ریزی در مورد راه‌های اطلاع‌رسانی در مورد آن‌ها را هم آغاز کند زیرا اطلاع‌رسانی در هر مرحله‌ای از توسعه سازمانی سودمند است.
بر اساس این گزارش، ضرورت تدوین برنامه ارتباطات و اطلاع‌رسانی، ارتباطات و آشنایی با مدلها و روشهای ارتباط فردی و گروهی، سیر تحول ارتباطات، جامعه شناسی ارتباطات، تحلیل جامعه هدف و دست اندرکاران و ویژگی های ارتباطات موثر از دیگر مواردی بود که مدرس این دوره در این کارگاه آموزشی به آن پرداخته است.

 

 

نسخه چاپی

ارسال به دوست

 

برای این خبر نظری ثبت نشده است
نظر شما
نام :
ايميل : 
*نظرات :
متن تصویر را وارد کنید:
 

خروج




سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور در یک نگاه
  • سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور به عنوان یک سازمان مستقل حاکمیتی، اجرایی و در جایگاه تشکیلات یکی از معاونت‌های وزارت جهاد کشاورزی مسئولیت حفظ، احیاء، توسعه و بهره‌برداری اصولی و پایدار از منابع‌طبیعی تجدیدشونده کشور را بر عهده دارد. اعمال حاکمیت و مدیریت بر اراضی منابع‌طبیعی کشور که از آن به عنوان اراضی ملی و انفال هم یاد می‌شود، مأموریت خطیر و بی‌نظیر این سازمان است.

    هدف سازمان منابع‌طبیعی و آبخیزداری کشور، حفظ و حمایت، احیاء، توسعه و بهره‌برداری اصولی از جنگل‌ها، مراتع، اراضی جنگلی، بیشه‌های طبیعی، اراضی مستحدثه ساحلی، حفاظت‌ و حمایت از آب و خاک کشور از طریق مدیریت علمی بر حوزه‌های آبخیز و رعایت اصول توسعه پایدار می‌باشد.

ورود


تماس با ما
  • ستاد مرکزی:
    تهران - بلوار ارتش - بعد از مینی سیتی - کدپستی 1955756113
    تلفن: 4-02122446540 و 02122488530 و 02122446503
    دورنگار: 02122488556
    ملاقات مردمی: 02122488476
    پاسخگویی به شکایات: تلفن 02123563478 و فاکس: 02122488557
    آدرس تارنما: www.frw.ir
    صندوق پستی: info@frw.ir


    ساختمان شماره 2 (ستاد چالوس):
    چالوس - میدان معلم(مخابرات) - کدپستی ۴۶۶۱۹۵۳۵۳۷
    تلفن: 01152226521
    دورنگار: 01152249696

there is a pic here