در جلسه مدیریت جامع حوزه آبخیز طالقان با حضور اساتید و دانشجویان دانشگاه روتن بورگ آلمان گفت:

تاریخ انتشار : 1397/07/07 - ساعت انتشار: ١٠:١٢ - گروه خبری : اخبار قدیمی

هم‌افزایی و همگرایی درون سازمانی و مجموعه سازمان‌ها مؤثر و تأثیرگذار در برنامه‌ریزی جامع حوزه آبخیز و جلب مؤثر مشارکت مردم در تحقق اهداف یکی از اهداف اجرای الگوی مدیریت جامع حوزه آبخیز می باشد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان البرز؛ در سوم مهرماه سالجاری؛ دومین جلسه کارگروه شهرستانی مدیریت جامع حوزه آبخیز با حضور مدیرکل و معاون منابع طبیعی و آبخیزداری البرز، اساتید و دانشجویان دانشگاه روتن بورگ آلمان، اساتید و دانشجویان دانشکده منابع طبیعی دانشگاه تهران، دکتر نامجویان نماینده سازمان جنگل ها، مراتع و آبخیزداری کشور و دبیر طرح مدیریت جامع حوزه آبخیز، نماینده پژوهشکده حفاظت خاک و آبخیزداری کشور، فرماندار و مسئولین ادارات شهرستان طالقان در محل سالن جلسات فرمانداری شهرستان طالقان برگزار گردید.

حامد فرضی؛ مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری البرز، ضمن ارائه گزارشی از وضعیت منابع طبیعی و آبخیزداری در استان؛ به بیان اقدامات صورت پذیرفته در راستای اجرای طرح مدیریت جامع حوزه آبخیز در شهرستان طالقان پرداخت و گفت: مدیریت جامع حوزه آبخیز شامل مجموعه برنامه‌ها و فعالیت‌های مدیریتی و اجرایی است که بر مبنای ویژگی‌های طبیعی حوزه و با همکاری کلیه دست‌اندرکاران در حوزه‌های آبخیز تهیه و درقالب برنامه زمانبندی و موقعیت مکانی مشخص به اجرا در می‌آید.

مهندس فرضی؛ پایداری و ارتقاء اکوسیستم‌های طبیعی در حوزه آبخیز، هم‌افزایی و همگرایی درون سازمانی و مجموعه سازمان‌ها مؤثر و تأثیرگذار در برنامه‌ریزی جامع حوزه آبخیز و جلب مؤثر مشارکت مردم در تحقق اهداف، توانمندی بهره‌برداران مجاز و جوامع محلی و حضور فعال تشکل‌های آنان در فاز سیاست‌گذاری، برنامه‌ریزی و اجرایی طرح‌های مدیریت جامع حوزه‌های آبخیز، توسعه پایدار و نظام‌مند منابع مالی، انسانی، اجتماعی و فیزیکی و سرمایه‌های طبیعی حوزه‌های آبخیز، ارتقاء بهره‌وری و شاخص‌های پایداری در حوزه‌های آبخیز، عملیاتی شدن برنامه تاب‌آوری اکوسیستم‌ها در مقابل تنش‌های ناشی از مخاطرات طبیعی و غیر طبیعی و استقرار نظام جامع پایش و ارزیابی در حوزه‌های آبخیز و ایجاد پایگاه اطلاعات برای هر حوزه آبخیز را از جمله اهداف مورد انتظار این طرح دانست.

در این جلسه؛ خانم رنجبران بعنوان نماینده جوامع محلی موقعیت و شرایط طبیعی و اقلیمی و جاذبه های طالقان را به دو زبان فارسی و لاتین برای حاضرین تشریح نمود.

صادق لو فرماندار طالقان ضمن معرفی و بیان ویژگی های شاخص این شهرستان بر اهمیت و ضرورت اجرایی شدن طرح مدیریت جامع حوزه آبخیز تأکید و در جهت هم افزایی و محقق شدن اهداف این طرح خواستار تعامل و همکاری بیش از پیش سایر دستگاه های مرتبط شد.

دکتر آذرنیوند؛ رئیس دانشکده منابع طبیعی پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران نیز ضمن معرفی هیئت آلمانی به تشریح اهداف سفر علمی این گروه از اساتید و دانشجویان دانشگاه روتن بورگ پرداخت و در ادامه خانم پروفسور الیزابت مگرله استاد ارشد دانشگاه روتن بورگ ضمن معرفی دانشگاه مذکور به تشریح فعالیت های صورت گرفته در این دانشگاه پرداخت.

دکتر گرشاسبی؛ ضمن ارائه مدیریت جامع بصورت لاتین به ارائه اهداف و راهبردهای طرح مدیریت جامع و لزوم اجرای مدیریت جامع و تجربیات جهانی مشابه پرداخت و در ادامه به سئوالات اساتید و دانشجویان دانشگاه روتن بورگ پاسخ داده شد.

در پایان؛ حاضرین در جلسه ضمن حضور در فروشگاه طالقان بیو که محصول فعالیت مدیریت جامع می باشد از محصولات ارگانیک روستائیان حوزه مدیریت جامع بازدید نمودند.

 

 

 

بر اساس این گزارش: این گروه روز قبل از برگزاری جلسه از حوزه زوجی شهرستان طالقان و نحوه عملکرد و فعالیت های آن بازدید بعمل آوردند.

  
  
  
 

 

نسخه چاپی

ارسال به دوست

 


خروج