وقت آن هست که دستگاه ها کارهای جزیره ای را کنار بگذارند و اقدامات عملی جهت رفاه حال مردم داشته باشند
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان البرز، به دنبال اجرایی شدن طرح توانمندسازی جوامع محلی و تشکل ها در حوزه های آبخیز واقع در سطح استان، صبح امروز پانزدهم آبان ماه جلسه دست اندرکاران طرح مذکور با حضور امام جمعه، فرماندار، نمایندگان دستگاه های اجرایی طالقان، مدیرکل و رئیس آموزش، ترویج و مشارکت های مردمی اداره کل منابع طبیعی استان، تسهیلگران و شوراها و دهیاران روستاهای اسلامی در محل فرمانداری این شهرستان برگزار شد.
در شروع جلسه، کمال شایگان، رئیس منابع طبیعی طالقان با بیان اهمیت پروژه های منابع طبیعی و آبخیزداری بر ضرورت اجرایی شدن این قبیل پروژه ها با محوریت مشارکت مردم تأکید و بر اهم اقدامات صورت پذیرفته در این خصوص اشاره کرد.
امام جمعه شهرستان طالقان نیز ضمن تأکید بر اهمیت پروژه های آبخیزداری گفت: امروزه خیلی از چشمه ها آبدهی خود را از دست داده اند که اقدامات آبخیزداری در افزایش آبدهی موثر است. فرسایش خاک در اراضی شیبداربه علت تغییر کاربری و ضعیف شدن پوشش گیاهی زیاد است. بنابراین باید تغییر کاربری اراضی را جدی ببینیم؛ چراکه با روند شهرک سازی نه خاک و نه اب خواهیم داشت.
ایشان تصریح نمود: وقت آن هست که دستگاه ها کارهای جزیره ای را کنار بگذارند و اقدامات عملی جهت رفاه حال مردم داشته باشند و در تدوین طرح ها با مردم هماهنگ باشند و مردم نیز در نگهداری طرح های اجرایی منابع طبیعی وظیفه مند بوده و مشارکت نمایند.
فرماندار طالقان نیز با بیان این مطلب که منابع طبیعی بزرگترین سرمایه این شهرستان هست، بر وظیفه مندی تمامی دستگاه ها جهت حفاظت و صیانت از این منابع ارزشمن و خداددای تأکید و افزود: باید از این سرمایه ملی بدون آسیب به آن و با نگریستن و تفکر عمیق به آیندگان در جهت رفاه مردم استفاده کنیم.
ایشان، طرح توانمندسازی جوامع محلی را بسیار مهم دانست و گفت: تسهیلگران به عنوان رابط بین مردم و دستگاها می توانند با انتقال و انعکاس موضوعات راهگشاری بسیاری از مسائل باشند.
فرماندار طالقان اجرای پروژه های آبخیزداری و اصلاح روش های آبیاری را راهکارهای موثر در جهت حفظ منابع آبی دانست و اظهار نمود:امیدوارم نتایج این اقدامات در جهت توانمند سازی از زبان مردم گفته شود و اجرایی شدن این گونه طرح ها با اقداماتی از قبیل کشت گیاهان دارویی، رونق اکوتوریسم و بوم گردی همراه با رعایت اصول و مقررات منجر به رونق اقتصار کشور شود.
ارسال به دوست