سازمان ها و دستگاههای اجرایی با توانمندسازی مردم، می توانند ازمزایا وموفقیت های آن دردرازمدت در جهت ارتقاءبهره وری بهره ببرند.

تاریخ انتشار : 1397/09/08 - ساعت انتشار: ١٠:٢٧ - گروه خبری : اخبار قدیمی

معاونت فرماندار اشتهارد به موضوع حضور مستمردستگاههای اجرایی شهرستان درطرح توانمند سازی در روستاها وجوامع محلی، تاکید کرد.

 به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان البرز، به دنبال اجرایی شدن طرح توانمندسازی جوامع محلی و تشکل ها در حوزه های آبخیز واقع در سطح استان، در هفتم آذر ماه کارگاه تحلیل دست اندرکاران با حضور معاون فرماندار، روسای ادارات منابع طبیعی و دستگاه های اجرایی اشتهارد، رئیس آموزش، ترویج و مشارکت های مردمی اداره کل منابع طبیعی ، تسهیلگران و شوراها و دهیاران روستاهای اسلامی در محل فرمانداری این شهرستان برگزار شد.

حسین نعمائی، رئیس منابع طبیعی اشتهارد با بیان اهمیت پروژه های منابع طبیعی و آبخیزداری بر ضرورت اجرایی شدن این قبیل پروژه ها با محوریت مشارکت مردم تأکید و بر اهم اقدامات صورت پذیرفته در این خصوص اشاره کرد.

رضایی رئیس آموزش، ترویج و مشارکت های مردمی اداره کل منابع طبیعی استان گفت: در بحث توانمند سازی ، همه دستگاه ها باید مطابق نیاز مردم ، با هم هماهنگ عمل کنند تا این اتفاق خوب رقم بخورد. وی افزود : در رابطه با توانمند سازی روستاها ، دانش بومی روستاییان در پیشبرد و انجام هر چه بهتر پروژه ها تاثیر بسیار مهمی دارد و کسی بهتر از مردم نمیتواند در نظارت عملیات اجرایی پروژه ها، دستگاههای دولتی را همراهی کنند.

وی اظهار داشت : از کلیه دستگاه ها انتظار داریم که در راستای تحقق اهداف امر پروژه توانمند سازی  در روستاها ، تعامل ویژه ای با اداره منابع طبیعی شهرستان اشتهارد داشته باشند.

ایشان، طرح توانمندسازی جوامع محلی را بسیار مهم دانست و گفت: تسهیلگران به عنوان رابط بین مردم و دستگاها می توانند با انتقال و انعکاس موضوعات به دستگاههای اجرایی راهگشاری بسیاری از مسائل باشند.

جعفرزاده معاون فرماندار نیز ضمن تاکید بر همراهی دستگاهها در طرح توانمندسازی از از تکالیف فرمانداری های می باشد، گفت : در راستای اهداف معاونت روستایی استانداری البرز، این فرمانداری به صورت مستمر با حضور روسای ادارات شهرستان در بین روستاییان حضور پیدا می کند و در این زمینه ادارات شهرستان تعامل خوبی با هم دارند.

استمرار آموزش های مرتبط با منابع طبیعی، پیگیری پرونده های موجود و تفکیک اراضی ملی مستثنیات  یکی ازموضوعات درخواست شده در این کارگاه گزارش شده است.

از مشکلات عنوان شده اطاله دادرسی و رسیدگی به پرونده های تشکیل شده قضایی عنوان شد که حل و تعیین تکلیف این پرونده ها گامی موثر در جهت رضایتمندی مردم می باشد.


نسخه چاپی

ارسال به دوست

 


خروج