بازدید معاونت آبخیزداری منابع طبیعی و آبخیزداری استان البرز از سازه های کنترل سیل و رسوب شهرستان اشتهارد
اولویت، در مدیریت سیل باید افزایش زمان ماندگاری آب در حوزه آبخیز باشد، تا خاک بتواند آب موجود را جذب کند و سیلاب جاری نشود.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان البرز، مهندس اصغر بیات دربازدید از سازه سنگی ملاتی پروژه آبخیزداری قره ترپاق، درشهرستان اشتهاردگفت: مهم ترین اولویت ما در مدیریت سیل باید افزایش زمان ماندگاری آب باشد زیرا با این کار، خاک می تواند آب موجود را جذب کند و سیلاب جاری نشود.
معاونت آبخیزداری اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان البرز ضمن اعلام اجرای پروژه آبخیزداری در سایت های S1 و S3 پروژه آبخیزداری قره ترپاق که از محل صندوق توسعه ملی در حال اجرا می باشد گفت: در انجام پروژه های آبخیزداری باید دقت و حساسیت بالایی برای احداث این قبیل سازه ها به نحو احسن داشت.
حسین نعمائی، رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان اشتهارد گفت: احداث سازه های گابیونی در جهت کاهش فرسایش و جلوگیری از تخریب بستر و کناره های آبراهه، کاهش سرعت آب و کنترل سیل، جلوگیری از ته نشست حجم انبوهی از رسوبات در مخازن سازه ها و به تبع آن جلوگیری از ورود این رسوبات به محل انباشت نقش بسیار آشکار و چشمگیری خواهد داشت.
همچنین در پایان این بازدید، راهنمایی و نکات فنی لازم، جهت اجرای هر چه بهتر پروژه را به پیمانکاران و از منطقه قشلاق دایلر برای جانمایی احداث بند خاکی بازدید به عمل آمد.
ارسال به دوست