انجام اقدامات آبخیزداری مشارکتی راهکار اصلی اجرایی شدن رویکرد مدیریت جامع حوضه آبخیز

تاریخ انتشار : 1398/02/17 - ساعت انتشار: ١٣:٢٧ - گروه خبری : اخبار قدیمی

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری البرز، کارشناسان آبخیزداری و مرتع شهرستان ساوجبلاغ با همراهی دهیار روستای تکیه جهت انجام اقدامات آبخیزداری مشارکتی از حوضه های آبخیز مشرف به این روستا جهت کنترل سیل و فرسایش منطقه بازدید به عمل آوردند. 

دکتر شهبازی مسئول آبخیزداری شهرستان ساوجبلاغ گفت: اجرایی شدن رویکرد مدیریت جامع حوضه آبخیز باید در دستور کار همه دستگاه ها قرار گیرد و  ابزار اجرایی شدن، مدیریت جامع آبخیزداری است.

شهبازی افزود: یکی از پیام های آبخیزداری "از مردم"، "با مردم"، "برای مردم" هست، یعنی در تمام مراحل پروژه از قبیل تصمیم سازی، تصمیم گیری، اجرا و نظارت، مردم بایدحضور یابند.

وی ادامه داد: در راستای عملیاتی کردن موضوع مذکور اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان آمادگی خود را جهت بازدید از حوضه های پرخطر با هدف انجام اقدامات آبخیزداری مشارکتی اعلام داشته و نتیجه آن درخواست بازدید تعدادی از مسئولین محلی جهت انجام اقدامات آبخیزداری بوده است، که در حال حاضر بازدید از حوضه های آبخیز مشرف به روستاها در حال انجام است.

مهندس خلیلی مسئول مرتع این شهرستان نیز تاکید کرد: پوشش گیاهی نقش بسیار مهمی در کنترل و کاهش خسارت سیل دارد که باید جدی گرفته شود و حفظ و احیاء پوشش گیاهی بدون همکاری و مشارکت جوامع محلی و دامداران ممکن نیست. از اینرو انتظار می رود ساکنین حوضه آبخیز در صورت مشاهده هر گونه تخلف مرتبط با منابع طبیعی از قبیل تخریب و تصرف اراضی ملی، آتش سوزی در مراتع و جنگل ها، قطع درختان و ... با شماره 1504 تماس گرفته و به اداره اطلاع دهند.

مهندس خدایی دهیار روستای تکیه بیان داشت: اقدامات آبخیزداری با وجود بقعه متبرکه امامزاده علی اکبر (ع) و موقعیت گردشگری منطقه می تواند نقش بسیار حیاتی در تامین امنیت جانی و مالی روستاییان، زائران و گردشگران داشته باشد. ایشان همچنین بیان کرد: تمام تلاش خود را در راستای مشارکت و انجام اقدامات آبخیزداری به کار خواهد گرفت. 


نسخه چاپی

ارسال به دوست

 


خروج