مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری البرز از پروژه آبخیزداری قشلاق دایلر اشتهارد و ساختمان اداری منابع طبیعی این شهرستان بازدید نمود.

تاریخ انتشار : 1398/02/25 - ساعت انتشار: ٠٩:٤٣ - گروه خبری : اخبار قدیمی

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری البرز؛ در بیست و سوم اردیبهشت سالجاری، مدیرکل منابع طبیعی استان، در جریان بازدید از حوزه های آبخیز قشلاق دایلر و بندهای خاکی احداث شده در این منطقه با حضور معاونین فنی و آبخیزداری و مسئول حوزه نمایندگی ولی فقیه این اداره کل اظهار داشت: ارزیابی پروژه های آبخیزداری از بنیادی ترین اقداماتی است که به منظور برنامه ریزی های آتی در خصوص طرح های اجرایی و مدیریت منابع طبیعی انجام می گیرد.

مهندس فرضی گفت: پروژه های اجرا شده در سال ۹۷ با توجه به محدودیت های زمانی از پیشرفت بسیار خوبی برخوردار بوده و ضرورت ایجاب می کند، قراردادهای پیمانکاری پروژه های امسال نیز هرچه سریعتر منعقد و به مرحله اجرا درآید.

وی ضمن تقدیر از عملکرد منابع طبیعی اشتهارد بمنظور اجرای فعالیت های آبخیزداری در سطح این شهرستان نکات فنی لازم را در خصوص بندهای خاکی احداثی به کارشناسان مربوطه گوشزد  نمود.

وی در ادامه نظر به سیل حادث شده در سال 98 به کارشناسان مربوطه اعلام نمود که حساسیت بیشتری نسبت به مناطق سیل خیز در سطح شهرستان داشته باشند.

اصغر بیات، معاون آبخیزداری اداره کل منابع طبیعی البرز، ضمن ابراز رضایتمندی از روند اجرایی پروژه ها نکات فنی مورد انتظار خود را به کارشناس ناظر پروژه اعلام نموده و درخصوص نقاط سیل خیز و بحرانی شهرستان، بحث نمود.

در ادامه، مهدی فتحی؛ معاون فنی اداره کل منابع طبیعی استان نیز با اشاره به فعالیت های آبخیزداری و تأثیر زیاد آن در کاهش اثرات بحران ناشی از سیل اظهار داشت: موضوع آبخیزداری و آبخوانداری یکی از راهکارهای بسیار مؤثر در حل بحران اخیر و خسارات ناشی از سیل در این استان می باشد.

نعمائی رئیس اداره منابع طبیعی اشتهارد گفت: در حادثه سیل سالجاری در کشور، در برخی مناطق این شهرستان نیز سیل به راه افتاده که با اقدامات مقطعی و به موقع رفع گردیده و قطعا عملیات آبخیزداری برای آن نقاط سیل خیز نقش بسیار بالایی در جلوگیری از تخریب سیل در مناطق مربوطه داشته است.

وی ضمن بیان اینکه در برنامه آبخیزداری، حفظ و احیاء پوشش گیاهی، حفاظت از منابع طبیعی و جنگل ها، تعادل دام و مرتع، جلب مشارکت مردمی و تشکل های غیردولتی بسیار مهم است، تصریح نمود: شهرستان اشتهارد با توجه به اقلیم خشک و بارش های مقطعی و فصلی که دارد، برای ذخیره نزولات آسمانی و عدم جاری شدن سیل های ویرانگر در هنگام بارش ها و نیز به دلیل وجود شهرک های صنعتی متعدد در سطح شهرستان، در بسیاری از نقاط نیازمند احداث سازه های آبخیزداری می باشد.

 

بر اساس این گزارش، مدیرکل منابع طبیعی البرز و هیئت همراه در حاشیه بازدید از پروژه های عمرانی اشتهارد، از ساختمان جدید اداره منابع طبیعی واقع در ساختمان ادارات دولتی مجتمع فنی حرفه ای این اشتهارد نیز بازدید نمودند.

در این بازدید که کردی؛ فرماندار شهرستان اشتهارد و بیننده؛ معاون ایشان نیز حضور داشتند، مدیرکل منابع طبیعی استان،  انتقال اداره منابع طبیعی شهرستان  را به مکان جدید مثبت ارزیابی نمود با با اشاره به این مطلب که ساختمان های مناسب ادارات منابع طبیعی گامی مهم در خدمت رسانی به مردم است افزود: انتقال به ساختمان جدید در افزایش میزان بهره وری کارکنان موثر خواهد بود.

حامد فرضی، با بیان اینکه فرسودگی ساختمان ها و نیز فضای کوچک آن ها یکی از چالش های اساسی این ادارات می باشد اظهار کرد: استفاده و بهره برداری از ساختمان های جدید و مناسب، یک ضرورت اساسی برای خدمت رسانی به شهروندان و هم استانی های عزیز می باشد.

وی با تاکید بر اینکه مکان فیزیکی ادارات در ارائه خدمات به مردم تأثیر بسیار بالایی دارد، عنوان نمود: مکان مناسب اداری هم باعث ارتقاء روحیه و نشاط در کارمندان می‌شود و هم برای مراجعه کنندگان و مردم عزیز که خدمات گیرنده هستند، تأثیرات چشم گیری به همراه خواهدداشت.

این گزارش خاطرنشان می کند که: ساختمان اداره منابع طبیعی شهرستان اشتهارد در حال حاضر در سه واحد آپارتمانی از بلوک ساختمان اداری - مسکونی فرمانداری قرار دارد که با مشکلات عدیده ای روبرو بوده و حسب دستور استاندار ادارات دولتی شهرستان در دو ساختمان واقع در بلوار آیت الله خامنه ای و نیز ساختمان دانشکده فنی حرفه ای جهت رفاه حال همشهریان و تجمیع ادارات در یک مکان صورت می پذیرد.

 

نسخه چاپی

ارسال به دوست

 


خروج