تمامی مسئولان باید تلاش خود را برای خدمت رسانی بیشتر به کار گیرند چرا که، مردمان این سرزمین سرمایه های اصلی این نظام هستند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان البرز؛ عزیزی؛ معاون و شهبازی؛ مسئول آبخیزداری اداره منابع طبیعی ساوجبلاغ در معیت پالیزگیر؛ فرماندار، فلاح پور؛ بخشدار چندار و جمعی از مدیران دستگاه های اجرایی این شهرستان با اهالی روستای سنج در محل مسجد این روستا دیدار و گفتگو نمودند.
پالیزگیر؛ فرماندار شهرستان ساوجبلاغ بیان داشت: تمامی مسئولان باید تلاش خود را برای خدمت رسانی بیشتر به کار گیرند چرا که، مردمان این سرزمین سرمایه های اصلی این نظام هستند و خدمت به این عزیزان افتخاری بسیار عظیم است.
ایشان در ادامه از زحمات اداره منابع طبیعی و آبخیزدازی شهرستان بمنظور اقدامات صورت پذیرفته در کنترل سیل های فروردین ماه 1398 قدردانی و گفت: فرمانداری تمام تلاش خود را در راستای تامین اعتبار لازم جهت انجام اقدامات بیشتر به کار خواهد گرفت.
فرماندار ساوجبلاغ تصریح نمود: جهت بالا بردن سرعت خدمت رسانی و جلوگیری از موازی کاری باید بتوانیم به تمامی مسائل موجود در هر منطقه با دید جامع و سیستمی نگاه کنیم و تاثیر تمامی عوامل را بر یکدیگر بسنجیم تا در کنار توسعه و پیشرفت کمترین فشار و تخریب بر منابع طبیعی تحکیم شود.
عزیزی؛ معاون اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان ساوجبلاغ، در این خصوص یکی از راهکارهای افزایش سرعت خدمت رسانی بهینه را بالا بردن آگاهی و دانش جوامع محلی در زمینه منابع طبیعی و آبخیزداری دانست و افزود: در این راستا اداره منابع طبیعی سعی کرده است سالانه چندین جلسه و کلاس آموزشی در سطح روستاهای شهرستان ویژه دهیاران، شوراهای اسلامی روستاها، جوامه محلی و ساکنین حوزه های آبخیز برگزار کند.
همچنین ایشان عنوان نمود: با توجه به پتانسیل های بالای روستای سنج این روستا به عنوان یکی از روستاهای پایلوت برای اجرایی شدن رویکرد مدیریت جامع حوزه آبخیز معرفی شده است.
عزیزی خاطرنشان کرد: برای دستیابی به توسعه پایدار نیاز است، میان دست اندرکاران اجرایی در سطح شهرستان انسجام بین دستگاهی خوبی برقرار باشد، به عنوان مثال بعضاً تسهیلاتی از سوی دستگاه های مربوطه در اختیار جوامع محلی قرار داده می شود، ولی به دلیل عدم مدیریت صحیح این تسهیلات در بخش های دیگری از جمله خرید و افزایش تعداد دام صرف می شود.
در ادامه؛ شهبازی؛ مسئول آبخیزداری منابع طبیعی ساوجبلاغ نیز ضمن قدردانی از اهالی روستای سنج به موجبا توجه به مباحث و موضوعات مرتبط به منابع طبیعی، به نقل از یکی از اهالی روستا بیان داشت: اگر عملیات آبخیزداری اجرا نمی شد، خسارات جانی و مالی زیادی در سیل های فروردین ماه سالجاری به روستا وارد می گردید.
شهبازی گفت: انجام اقدامات آبخیزداری بدون مشارکت مردم معنا و مفهومی ندارد، یکی از مناطقی که توانستیم فعل مشارکت را به معنای واقعی صرف کنیم، روستای سنج بوده است، در این منطقه تعدادی از سازه های آبخیزداری بر حسب نظرات جوامع محلی احداث گردید که نقش خوبی در کنترل سیل های اخیر داشته اند. وی در ادامه بیان نمود: ما خدمتگذار مردم هستیم و اگر کاری انجام داده ایم وظیفه بوده است و در ادامه تمام تلاش خود را برای خدمت رسانی بیشتر به کار خواهیم گرفت.
این گزارش می افزاید: در این دیدار موضوعات متعددی در زمینه مسا ئل اجتماعی، اقتصادی، منابع طبیعی، زیرساختی مورد بحث و گفتگو قرار گرفت و سوالات و مسائل و مشکلات مطرح شده توسط مسولین مربوط به هر بخش پاسخ داده شد.
ارسال به دوست