در راستای ارتقاء سطح آگاهی و دانش فنی مجریان و بهره برداران منابع طبیعی، دوازدهمین کلاس آموزشی- ترویجی در بخش های مختلف منابع طبیعی طی یکسال گذشته در این شهرستان برگزار شد.

تاریخ انتشار : 1398/05/15 - ساعت انتشار: ٠٩:٤٤ - گروه خبری : اخبار قدیمی

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان البرز، در راستای پروژه توانمندسازی جوامع محلی و تشکل ها، دوازدهمین کلاس آموزشی- ترویجی با عنوان کشت گیاهان مقاوم به خشکی، به همت آموزش و ترویج اداره کل و منابع طبیعی اشتهارد در محل مسجد روستای مرادتپه این شهرستان برگزار گردید.

دکتر دهقان؛ عضو هیئت علمی پژوهشکده گیاهان داروئی جهاد دانشگاهی و مدرس این دوره، با اشاره به محدودیت های اقلیمی این شهرستان جهت کشت گیاهان، عنوان کرد: درخواست‌های متعددی جهت برگزاری هرچه بیشتر این دوره‌ها صورت گرفته و امیدواریم در آینده نزدیک شهرستان اشتهارد به قطب تولید گیاهان مقاوم به خشکی در استان تبدیل شود.

وی؛ با بیان این مطلب که، دوره‌های آموزشی آشنایی با روش های کاشت، داشت و برداشت گیاهان دارویی در صورت نیاز روستائیان و اعلام ادارات منابع طبیعی شهرستان برگزار خواهد شد، افزود: با توجه به کمبود آب و خشکسالی‌های اخیر فعالیت‌های کشاورزی همچون کشت‌های کم‌آب‌بر برای کسب درآمد کشاورزان از گزینه‌های مناسب است. 

در این خصوص؛ رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان اشتهارد ضمن ابراز این موضوع که اين دوره ها براساس نياز سنجي های متعدد برای بهره برداران برنامه ريزي و اجرا شده است اظهار داشت: این آموزش ها برای مجریان و بهره برداران یک سرمایه گذاری پربازده در فرآیند حفظ، احیاء، توسعه و بهره برداری بهینه از منابع طبیعی است و باید متناسب با نیازهای واقعی بهره برداران و با توجه به شرایط اقلیمی آنان برگزار شود.

بر اساس این گزارش: در این دوره آموزشی که با حضور جمعی از علاقه‌مندان به کشت گیاهان ارزشمند داروئی و مرتعی برگزار شد، چگونگی مراحل کاشت، داشت و برداشت این گیاهان ارائه و پس از بحث و تبادل نظر به پرسش های فراگیران پاسخ های لازم داده شد.

این گزارش می افزاید: مقرر گردید؛ آموزش دیدگان جهت درک بهتر مطالب ارائه شده در کارگاه از مجموعه بزرگ گیاهان دارویی جهاد دانشگاهی و واحدهای فراوری این محصولات دیدن نمایند.

 

 

نسخه چاپی

ارسال به دوست

 


خروج