پروژه های منابع طبیعی به تشکل ها و تعاونی های توسعه روستایی واگذار می شود.

تاریخ انتشار : 1398/06/23 - ساعت انتشار: ١٤:١٤ - گروه خبری : اخبار قدیمی

اجرای پروژه های بیولوژیک، بیومکانیک و مدیریتی بخش مرتع در حوزه آبخیز سرهه ساوجبلاغ به شرکت تعاونی توسعه روستایی منابع طبیعی و آبخیزداری سرهه این شهرستان واگذار شد.

اجرای پروژه ­های بیولوژیک، بیومکانیک و مدیریتی بخش مرتع در حوزه آبخیز سرهه ساوجبلاغ به شرکت تعاونی توسعه روستایی منابع طبیعی و آبخیزداری سرهه این شهرستان واگذار شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری البرز؛ مهدی فتحی؛ معاون فنی در معیت محمدعلی قمی رئیس امور مراتع اداره کل منابع طبیعی استان در بازدید از محل اجرای پروژه­های بیولوژیک، بیومکانیک و مدیریتی بخش مرتع در حوزه آبخیز سرهه شهرستان ساوجبلاغ از واگذاری پروژه های منابع طبیعی به تشکل ها و تعاونی های توسعه روستایی خبر داد و افزود: در راستای آئین نامه اجرائی بند (ب) ماده (29) قانون احکام دائمی برنامه های توسعه کشور؛ تمامی تشکل ها و تعاونی های توسعه روستایی که در موضوع ماده 3 اساسنامه آن ها به فعالیت در حوزه منابع طبیعی و آبخیزداری اشاره شده است مشمول قانون مذکور بوده و پس از طی مراحل مربوطه و تشکیل پرونده، تعیین صلاحیت شده و مجوز لازم جهت واگذاری پروژه به تعاونی صادر می شود.

معاون فنی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری البرز هدف از این بازدید را آغاز عمليات بيولوژيك با مشاركت شركت تعاوني روستائي منابع طبيعي وآبخيزداري روستاي سرهه درقالب بند ب ماده 29 اعلام نمود.

وی؛ با اشاره به اهداف این قانون، درآمدزایی و اشتغال زایی در روستا، احیاء و توسعه پوشش گیاهی و جلوگیری از مهاجرت را از جمله مزایای این قانون دانست و از تمامی تعاونی های روستایی و تشکل ها خواست که با مراجعه به این اداره کل و شهرستان های تابعه نسبت به تشکیل پرونده و قرارگیری در روند رتبه بندی اقدام نمایند.

وی افزود: پروژه­های بیولوژیک، بیومکانیک و مدیریتی بخش مرتع در حوزه آبخیز سرهه شهرستان ساوجبلاغ براساس دعوت عمومی به صورت مناقصه درسامانه تدارکات الکترونیکی دولت (ستاد) به شرکت تعاونی توسعه روستایی منابع طبیعی و آبخیزداری سرهه شهرستان ساوجبلاغ، از تاریخ 98/6/25  لغایت 99/4/25 به مدت ده ماه ( به مدت 300 روز ) و به مبلغ  1200100000 ريال  واگذار شده است.

کپه کاری به وسیله تیشه یا فوکا برای  ١٠٠٠ چاله در هکتار، حمل بذر و کود از محل تخلیه ماشین به محل مصرف با چهارپا، به ازای هر ۵٠ متر، خرید گونه های علفی از جمله آگروپايرون النگاتوم، علف پشمكي، توت روباه، چاودار چندساله، جو معمولی، مراقبت از عرصه های بیولوژیکی آبخیزداری، ساخت آبشخوار بتونی به ابعاد 0/5*0/5*5 متر و مرمت چشمه و لوله گذاری بخشی از اقدامات قابل اجرا در این پروژه گزارش شده است.  

 


 
نسخه چاپی

ارسال به دوست

 


خروج