تشکیل تعاونیهای منابع طبیعی گامی موثر در راستای پایداری سرزمین و جهش تولید
کارگاه آموزشی توجیهی تشریح بند (ب) ماده 29 قانون احکام دائمی برنامه های توسعه کشور با رعایت پروتکل های بهداشتی در سالن جلسات اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان ساوجبلاغ برگزار گردید
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان البرز درمورخ 99/11/15 کارگاه آموزشی توجیهی تشریح بند (ب) ماده 29 قانون احکام دائمی برنامه های توسعه کشور با حضور رئیس اداره آموزش، ترویج و مشارکت های مردمی اداره کل، رییس اداره شهرستان، مدیرعامل صندوق حمایت از توسعه منابع طبیعی، مدیران عامل، روسای هیئت مدیره تعاونی های شهرستان و نمایندگان تشکل های منابع طبیعی با رعایت پروتکل های بهداشتی در سالن جلسات اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان ساوجبلاغ برگزار گردید.
رییس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان ساوجبلاغ در این کارگاه ضمن تاکید بر اصلاح ساختار و فعالیت های منطبق بر آئین نامه اجرایی، خواستار توجه جدی مسئولین و جوامع محلی در جهت ایجاد تشکل ها و بهره مندی از پتانسیل های صندوق حمایت از توسعه منابع طبیعی و نیز نظارت کارآمد بر فرآیند اجرای این قانون شد.
شایگانی هدف از تاسیس شرکت تعاونی بهره برداران منابع طبیعی را ترویج و افزایش مشارکت جوامع محلی در حفاظت ازعرصه های اراضی ملی و ارائه خدمات تخصصی منابع طبیعی و آبخیزداری بعنوان یک تشکل مردم نهاد برای آبخیزنشینان دانست.
این مقام مسئول با اشاره به اینکه شهرستان ساوجبلاغ از شهرستانهای توانمند و پیشرو در تشکیل تعاونی های فراگیر منابع طبیعی در استان البرز می باشد، اظهار امیدواری نمود: با اجرای ماده 29 قانون احکام دائمی برنامه های توسعه کشور و رفع ابهامات آن بتوانیم یک گام اساسی در اجرای بهتر طرحهای منابع طبیعی با مشارکت واقعی مردم برداریم.
وی همچنین بر استفاده از ظرفیت تسهیلگران در قالب اقدامات پایدار در جهت حفظ، احیا، توسعه و بهره برداری عرصه های منابع طبیعی تاکید کرد و گفت: نقش محوری اجرای ماده 29 قانون احکام دائمی توسعه کشور نیز با اولویت بهره برداران و مردم و تشکلها تعریف شده است.
مهندس رضایی رئیس اداره آموزش، ترویج و مشارکتهای مردمی اداره کل، پس از تشریح کامل این ماده قانونی، ضمن تاکید برضرورت ظرفیت سازی و اجرایی نمودن بند (ب) ماده 29 در اجرای فعالیتهای منابع طبیعی، این اقدام را گام موثری در دستیابی به مشارکت واقعی جوامع محلی در تصمیم گیری، اجرا و نظارت بر طرحها عنوان نمود. ایشان فعال نمودن کارگروه های صدور مجوز و تعیین صلاحیت و نیز واگذاری فعالیتها و طرحها به تعاونی ها و تشکلهای مرتبط را یکی از الویت های اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان البرز مطرح کرد.
رضایی در ادامه عنوان داشت: ارتقای مشارکت جوامع محلی و توانمند سازی آنها در امر حفظ، احیا و بهره برداری از عرصه های منابع طبیعی لازمه دستیابی به پایداری سرزمین می باشد.
ارسال به دوست