اجرای طرح “گفتمان فرهنگ منابع طبیعی” در روستاهای استان البرز

تاریخ انتشار : 1400/06/08 - ساعت انتشار: ١١:٤٠ - گروه خبری : اخبار قدیمی

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان البرز،‌ پیرو نیازسنجی­ های صورت گرفته در روستاهای هدف طرح توانمندسازی جوامع محلی و تشکل­ها در سال­های 97، 98 و 99، سرپرست اداره آموزش، ترویج و مشارکت­های مردمی، به اتفاق مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در اداره کل منابع طبیعی استان، معاون و نماینده یگان حفاظت اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان کرج، در روز سه شنبه دوم شهریور ماه از روستاهای نشترود و ورزن بازدید به عمل آوردند.

در ابتدای این نشست صمیمی حاج آقا ندرلی، مسئول نمایندگی ولی فقیه در اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری البرز، ضمن عرض تسلیت به مناسبت ایام سوگواری محرم، از حضور اهالی، دهیاران و شوراهای دو روستای نشترود و ورزن، در این بازدید قدردانی و تشکر نمود و سپس از اهالی روستا خواست تا پیرامون مسائل و مشکلات روستا در زمینه منابع طبیعی درخواست­های خود را مطرح نمایند. 

عزت اله گودرزی، سرپرست آموزش، ترویج و مشارکت­های مردمی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری البرز گفت: هدف از تشکیل تعاونی­ها، ترویج و تحکیم مشارکت، همکاری و تعاون عمومی، تامین نیازهای اقتصادی اجتماعی و فرهنگی اعضاء در راستای کمک به تحقق عدالت اجتماعی، ارتقاء سطح زندگی و معیشتی اعضاء، جلوگیری از مهاجرت، فعالیت در راستای توسعه منابع طبیعی (که تامین کننده یکی از اهداف سازمان جنگلها، مراتع و آبخیزداری کشور در راستای کلی نظام برون سپاری وظایف می­باشد) است. 

سلیمانی نماینده یگان حفاظت کرج نیز اظهار داشت: واگذاری امور به جوامع محلی از طریق تعاونی های روستایی با هدف تسهیل و توسعه سرمایه گذاری در بخش منابع طبیعی باعث ارتقا سطح زندگی و معیشتی اعضاء خواهد شد.

محمد شفیعی دهیار روستای ورزن در این جلسه  ضمن عرض خوشامدگویی به همکاران مجموعه منابع طبیعی، طی سخنانی با اعلام آمادگی در جهت بسترسازی در راستای تشکیل تعاونی روستایی از رویکرد مثبت دولت در بکارگیری مشارکت جوامع محلی دراین زمینه، ابراز خرسندی نمود و گفت: چنين طرح هايي از ملزومات حفظ منابع طبیعی و محیط زیست سالم است.

در ادامه اهالی، دهیاران و اعضای شوراهای اسلامی دو روستا خواستار استقرار مخزن آب کنار سازه آبخیز احداث شده در روستاهای مذکور، جهت تامین آب شرب روستا و طرح بذرپاشی (بذر کما) در مراتع در جهت تقویت و احیای پوشش گیاهی منطقه شدند. 

 

 

نسخه چاپی

ارسال به دوست

 


خروج